CASTRA je prvi i jedini domaći brend geodetske opreme u Bosni i Hercegovini. U saradnji sa velikim svjetskim i kineskim proizvođačima geodetskih instrumenata Unistrong i e-Survey oformili smo naš domaći brend geodetskih instrumenata.

Nudimo geodetske instrumente vrhunskih specifikacija sa najmodernijim tehnologijama i dizajnom. U ponudi imamo nekoliko različitih modela GNSS prijemnika, kontrolera i totalnih stanica. GNSS prijemnike odlikuju neke od najnaprednijih funkcija, kao što su IMU sensor, WEB UI, prijem signala svih konstelacija satelita, kao i vrhunska izdržljivost u radu na terenu. Naši kontroleri su zasnovani na Android i Windows platformama i imamo mogućnost rada sa mnogim terenskim softverima dostupnim na našem tržištu. Fabrički softver SurPad je razvijen na Andorid platformi i nudi sve potrebne alate i funkcije za uspješno obavljanje geodetskih poslova. Totalne stanice radimo u saradnji sa najvećim svjetskim proizvođačima, pa tako nudimo softverska rješenja totalnih stanica u skladu sa potrebama kupca.

Garancija na geodetske instrumente je 2 godine od momenta isporuke krajnjem kupcu. Uz isporuku radimo obuku i pratimo Vas tehničkom podrškom u garantnom i vangarantnom periodu. Posjedujemo dugogodišnje iskustvo i iza nas je mnogo uspješnih isporuka geodetskih instrumenata širom BiH. Naš stručan tim pomoći će Vam u rješavanju svih problema u geodetskim poslovima pomoću naših instrumenata.

Dodatno, nudimo i kompletnu prateću  geodetsku opremu i pribor po najpovoljnijim cijenama u BiH. Našu opremu i instrumente odlikuje najbolji odnos cijene i kvaliteta na tržištu. Kupcima nudimo odlične uslove plaćanja uz mogućnost odgođenog plaćanja na rate bez kamate.

Posebne popuste odobravamo za kupovinu više instrumenata, setova GNSS + totalna stanica, kao i za start-up preduzeća i organizacije.